Вече до 20:00 часа! Уважаеми пациенти, за ваше удобство клиниката вече е с ново работно време - от понеделник до петък можете да ни посетите до 20:00 часа. Заповядайте!                                                   .

Полезно

Томбола с подарък: Philips Sonicare Easyclean

Томбола с подарък: Philips Sonicare Easyclean

Всички пациенти, които посетят клиниката през този месец (без значение дали за преглед, профилактика или лечение) и попълнят нашата анкета, участват в томбола за електрическа четка за зъби Philips Sonicare Easyclean.

 

 

 • Клинично доказана безопасност и щадящо действиеКлинично доказана безопасност и щадящо действие

  Вашата електрическа четка за зъби Philips Sonicare е безопасна за използване при: брекети (главите се износват по-бързо, когато се ползват върху брекети), дентални конструкции (корони, фасети) и пародонтални джобове.

 • Динамичното почистващо движение на Sonicare насочва течността между зъбите

  Динамичното почистващо движение на Sonicare насочва течността между зъбитеУникалното динамично действие на електрическата четка за зъби Philips Sonicare нежно и ефикасно достига дълбоко между зъбите и по продължение на венеца.

 • 2-минутният таймер ви помага да спазвате препоръчителното време за миене

  2-минутният таймер ви помага да спазвате препоръчителното време за миене2-минутният таймер на тази четка за зъби Philips Sonicare помага за спазването на времето за почистване, препоръчвано от зъболекарите

 • Глава с накрайник под ъгъл за по-лесно достигане до кътниците

  Глава с накрайник под ъгъл за по-лесно достигане до кътницитеУникално наклонената шийка на главата на тази електрическа четка за зъби улеснява достигането на кътниците, премахвайки плаката в тези трудни за достигане зони.

 • Програма Easy-start, за да свикнете с използването на Sonicare

  Програма Easy-start, за да свикнете с използването на SonicareНежно увеличава мощността при първите 14 използвания, за да се почувствате комфортно с вашата електрическа четка за зъби Philips Sonicare

 • Таймерът Quadpacer помага за пълно почистване

  Таймерът Quadpacer помага за пълно почистванеТаймерът с 30-секунден интервал сигнализира, когато е завършено почистването на съответния участък в устната кухина, за да преминете нататък, което ви позволява да почистите еднакво добре цялата уста

 • Електрическата четката за зъби Philips Sonicare помага за избелването на зъбите

  Електрическата четката за зъби Philips Sonicare помага за избелването на зъбитеНай-доброто избелване от Philips Sonicare: тази електрическа четка за зъби помага за премахването и намаляването на петната по зъбите ви за по-ярка усмивка.

 • Премахва до 2 пъти повече плака от ръчна четка за зъби

  Премахва до 2 пъти повече плака от ръчна четка за зъбиЗвуковата технология премахва до 2 пъти повече плака от обикновената четка за зъби.

 

 

 

 

Всички пациенти, които посетят клиниката през този месец (без значение дали за преглед, профилактика или лечение) и попълнят нашата анкета, участват в томбола за електрическа четка за зъби Philips Sonicare Easyclean.

Импланти NEO – THE NEXT SENSATION от Alpha-Bio

Импланти NEO – THE NEXT SENSATION от Alpha-Bio

by Alpha-Bio Tec.


Alpha-Bio Tec, има удоволствието да представи следващата сензация при стоматологичните решения-имплантната система NeO.

NeO е следващото поколение на оригиналния спирален имплант на компанията. Новият имплант е резултат от над 28 изследвания и клинично доказано ноу-хау и разработката му се базира върху ценностите на компанията-високо качество, иновация, най-доброто съотношение качество-цена и леснота на използване.

NeO е цялостно завършен авангарден имплант, който лесно се поставя и води остеотомията при всички типове кост като сьщевременно запазва костта. NeO  превръща дори и най-сложните клинични случаи в прости, като в същото време осигурява надеждност и дългосрочни естетични резултати.

NeO  е балансиран до съвършенство благодарение на най-сьвременния  дизаин (в процес на патентоване), който сьчетава иновативни елементи за намаляване на налягането вьрху костта и елементи, подобряващи пьрвичната стабилност.

NeO е имплант с изключителна мощ, но все пак забележително деликатен по отношение на костта.

Опитайте NeO,за да се убедите сами, че е брилянтен имплант!

Интелигентни имплантологични решения

Ултразвукова четка за зъби Philips Sonicare DiamondClean

Ултразвукова четка за зъби Philips Sonicare DiamondClean

Революция в грижата за здравето на устната кухина

По-бели, по-здрави зъби за цял живот

Най-добрата избелваща електрическа четка за зъби Philips Sonicare

 • 5 режима
 • 2 глави за четка
 • Зареждаща чаша
 • USB зарядно устройство за пътуване

philips-diamond-clean

(още…)

НОВО: Дермални филъри Ellansé

НОВО: Дермални филъри Ellansé

За Ellansé ™

Ellansé ™ е уникален дермален филър за красиви и естествено изглеждащи резултати, които могат да бъдат трайни в продължение на 4 години, което премахва необходимостта от чести повторения. Това е първата дермална серия филъри с уникалната функция “Регулираща Дълготрайност “, така че можете да изберете колко дълго бихте искали резултатите да продължат. (още…)

Импланти Алфа-био (Alpha-Bio)

Импланти Алфа-био (Alpha-Bio)

В продължение на повече от 25 години Alpha Bio Tec е лидер в разработването, производството и маркетинга на импланти, протетични елементи, биоматериали и разнообразие от стоматологичен хирургичен инстриментариум. Alpha Bio Tec вярва в процеса на улесняване на имплантологията, като в същото време произвежда най-високо качество продукти за световния пазар и предоставя на клиентите си възможно най-доброто обслужване. (още…)

Лазерна стоматология. Дентално лечение с лазер.

Лазерна стоматология. Дентално лечение с лазер.

Стоматологично лечение с лазер

Все по-често в съвременната стоматология, ендодонтия, пародонтология, хирургия, ортодонтия, имплантология се използват лазери, които заменят традиционните методи на работа със скалпел, електрохирургични и други инструменти, а също така медикаментозните методи за лечение на инфекции, вследствие на високата клинична ефективност и лекотата при използването. (още…)

Страх ме е от зъболекаря!

Страх ме е от зъболекаря!

Един от всеки 4 души толкова се страхува от посещението при зъболекар, че го отлага докато проблемът или болката станат нетърпими. Но има начини този страх да бъде преодолян.

Съвети за преодоляване на страха

Страхът от зъболекаря означава различни неща за различните хора. При някои е страхът, че може да боли; при други само кабинетът, звукът или мирисът връщат лоши спомени от детството; при трети е всичко накуп. (още…)

Кървят ви венците? Причини и начини за лечение

Кървят ви венците? Причини и начини за лечение

Кървенето на венците най-често се проявява при миене на зъбите или при използване на конец за зъби. Появата на кървене в никакъв случай не трябва да се пренебрегва, защото с времето проблемите само ще се задълбочават, а и винаги съществува вероятност това да е симптом за сериозен проблем в устната кухина или целия организъм.

Освен кървенето могат да се появяват и:
- Лош дъх
- Ярко червен или червено-лилав вид на венците
- Ранички в устата
- Изместване на венците
- Подуване на венците (още…)

Професионално избелване на зъби с BEYOND™

Професионално избелване на зъби с BEYOND™

Избелването на зъбите е една от най-ефикасните и икономични процедури за възстановяване и разкрасяване на усмивката ви.

Избелването на зъбите може:

 • Да премахне оцветяването на зъбите от кафе, чай, вино
 • Да премахне наслагванията от цигарите
 • Да коригира пожълтяването на зъбите, появяващо се с възрастта (още…)