Вече до 20:00 часа! Уважаеми пациенти, за ваше удобство клиниката вече е с ново работно време - от понеделник до петък можете да ни посетите до 20:00 часа. Заповядайте!                                                   .

Томбола с подарък: Philips Sonicare Easyclean

окт 4, 2017

Томбола с подарък: Philips Sonicare Easyclean

Всички пациенти, които посетят клиниката през този месец (без значение дали за преглед, профилактика или лечение) и попълнят нашата анкета, участват в томбола за електрическа четка за зъби Philips Sonicare Easyclean.

 

 

 • Клинично доказана безопасност и щадящо действиеКлинично доказана безопасност и щадящо действие

  Вашата електрическа четка за зъби Philips Sonicare е безопасна за използване при: брекети (главите се износват по-бързо, когато се ползват върху брекети), дентални конструкции (корони, фасети) и пародонтални джобове.

 • Динамичното почистващо движение на Sonicare насочва течността между зъбите

  Динамичното почистващо движение на Sonicare насочва течността между зъбитеУникалното динамично действие на електрическата четка за зъби Philips Sonicare нежно и ефикасно достига дълбоко между зъбите и по продължение на венеца.

 • 2-минутният таймер ви помага да спазвате препоръчителното време за миене

  2-минутният таймер ви помага да спазвате препоръчителното време за миене2-минутният таймер на тази четка за зъби Philips Sonicare помага за спазването на времето за почистване, препоръчвано от зъболекарите

 • Глава с накрайник под ъгъл за по-лесно достигане до кътниците

  Глава с накрайник под ъгъл за по-лесно достигане до кътницитеУникално наклонената шийка на главата на тази електрическа четка за зъби улеснява достигането на кътниците, премахвайки плаката в тези трудни за достигане зони.

 • Програма Easy-start, за да свикнете с използването на Sonicare

  Програма Easy-start, за да свикнете с използването на SonicareНежно увеличава мощността при първите 14 използвания, за да се почувствате комфортно с вашата електрическа четка за зъби Philips Sonicare

 • Таймерът Quadpacer помага за пълно почистване

  Таймерът Quadpacer помага за пълно почистванеТаймерът с 30-секунден интервал сигнализира, когато е завършено почистването на съответния участък в устната кухина, за да преминете нататък, което ви позволява да почистите еднакво добре цялата уста

 • Електрическата четката за зъби Philips Sonicare помага за избелването на зъбите

  Електрическата четката за зъби Philips Sonicare помага за избелването на зъбитеНай-доброто избелване от Philips Sonicare: тази електрическа четка за зъби помага за премахването и намаляването на петната по зъбите ви за по-ярка усмивка.

 • Премахва до 2 пъти повече плака от ръчна четка за зъби

  Премахва до 2 пъти повече плака от ръчна четка за зъбиЗвуковата технология премахва до 2 пъти повече плака от обикновената четка за зъби.

 

 

 

 

Всички пациенти, които посетят клиниката през този месец (без значение дали за преглед, профилактика или лечение) и попълнят нашата анкета, участват в томбола за електрическа четка за зъби Philips Sonicare Easyclean.

Тагове

Споделяне