Новини

Импланти NEO – THE NEXT SENSATION от Alpha-Bio

Импланти NEO – THE NEXT SENSATION от Alpha-Bio

by Alpha-Bio Tec.


Alpha-Bio Tec, има удоволствието да представи следващата сензация при стоматологичните решения-имплантната система NeO.

NeO е следващото поколение на оригиналния спирален имплант на компанията. Новият имплант е резултат от над 28 изследвания и клинично доказано ноу-хау и разработката му се базира върху ценностите на компанията-високо качество, иновация, най-доброто съотношение качество-цена и леснота на използване.

NeO е цялостно завършен авангарден имплант, който лесно се поставя и води остеотомията при всички типове кост като сьщевременно запазва костта. NeO  превръща дори и най-сложните клинични случаи в прости, като в същото време осигурява надеждност и дългосрочни естетични резултати.

NeO  е балансиран до съвършенство благодарение на най-сьвременния  дизаин (в процес на патентоване), който сьчетава иновативни елементи за намаляване на налягането вьрху костта и елементи, подобряващи пьрвичната стабилност.

NeO е имплант с изключителна мощ, но все пак забележително деликатен по отношение на костта.

Опитайте NeO,за да се убедите сами, че е брилянтен имплант!

Интелигентни имплантологични решения

Бамбукови четки за зъби Nordics

Бамбукови четки за зъби Nordics

Вече и в Клиника Ботев: Бамбукови четки за зъби Nordics

Nordics е първият изцяло български бранд за екологични и био-разградими бамбукови четки за зъби.

Четките Nordics представляват смесица от висококачествени материали с модерен дизайн + духа на желанието за опазването на природата.

Nordics Bamboo е с дръжка от MOSO бамбук – единственият, бързо растящ сорт, който не се яде от пандите. Като едно от най-бързо растящите растения той има изключителни регенеративни свойства и на практика не се налага изсичане на гори. Материалът минава през процес на карбонизация и термична обработка, за да се постигне водонепромукаемост на четката и да се защити от бактерии и плесени при ежедневна употреба. (още…)

Клиника Ботев – Партньор на ОЗОК Инс

Клиника Ботев – Партньор на ОЗОК Инс

През месец септември Клиника Ботев сключи договор с ЗД „ОЗОК Инс“ АД и вече имаме удоволствието да предложим пълно стоматологично обслужване на всички пациенти, които за избрали доброволно здравно осигуряване към ОЗОК Инс. (още…)

Мария Илиева на гости при нас…

Мария Илиева на гости при нас…

Мария Илиева на гости при нас… (още…)

Клиника Ботев – Партньор на ДЗИ

Клиника Ботев – Партньор на ДЗИ

През месец май Клиника Ботев сключи договор с „ДЗИ – ЗДРАВНО ОСИГУРЯВАНЕ” АД и вече имаме удоволствието да предложим пълно стоматологично обслужване на всички пациенти, които за избрали доброволно здравно осигуряване към ДЗИ. (още…)

ХИАЛУРОНОВИ ФИЛЪРИ

ХИАЛУРОНОВИ ФИЛЪРИ

Хиалуронови филъри

Хиалуронова киселина за красива кожа.

Нормалната, здрава кожа съдържа няколко важни компонента които и помагат да бъде мека и свежа. Един от тези компоненти е хиалуроновата киселина. Тъи като на практика хиалуроновата киселина е натурална захар която се съдържа в живите клетки, тя помага на кожата да поддържа своя обем като привлича и задържа водата в съотношение хиляди пъти по голямо от собственото си тегло. (още…)