НОВО: Дермални филъри Ellansé

 НОВО: Дермални филъри Ellansé

За Ellansé ™

Ellansé ™ е уникален дермален филър за красиви и естествено изглеждащи резултати, които могат да бъдат трайни в продължение на 4 години, което премахва необходимостта от чести повторения. Това е първата дермална серия филъри с уникалната функция “Регулираща Дълготрайност “, така че можете да изберете колко дълго бихте искали резултатите да продължат.

Колагенът е един от най-важните естествени структури на кожата, с чиято помощ се поддържа подходящо стягане, еластичност и гъвкавост. С течение на времето, кожата постепенно губи способността си за естествено производство на колаген, което води до разпуснатост на кожата и образуване на бръчки и гънки по лицето.

Еllansé ™ използва естествената реакция на организма, за да стимулира образуването на собственно колагено тялото (neo-collagenesis) –възстановяване на свеж, младежки вид. Еllansé се различава от останалите дермални филъри по продължителния ефект и по пълното и контролирано резорбиране – Bio resorbability (STAT Technology ™). Това означава, че Ellansé ™ ще бъде напълно елиминиран от тялото ви, след като е постигната продължителността на желания от Вас ефект.

ellance-02

Какъв е съставът на Ellansé™ ?

Ellansé ™ е синтетичен дермален филър, който се състои от гелна водна основа от карбоксиметилцелулоза (CMC), в който плуват напълно гладки микросфери поликапролактон – polycaprolactone (PCL). Ellansé ™ е безопасен и клинично доказан продукт.

Съставен е от абсолютно гладки поликапролактонови микросфери, с размер 25-50 микрометра, хомогеннодиспергирани в карбоксилметил-целулозен гел-носител на водна основа.

Поликапролактон се използва в резорбируеми техирургични конци, раневи превръзки, адхезинно бариерни продукти, хемостатици, в козметиката за лице, ортопедични и други медицински продукти.

Карбоксиметилцелулозата се включва в състава на дермални филъри, раневи превръзки и системи за контролирано отдаване на лекарствени вещества.

Висококачествен слой колаген се формира около микросферите и в резултат поликапролактоновите микросфери образуват скеле за максимизиране на тъканната инфилтрация и допълнително изграждат дълготраен имплант от естествена тъкан около микросферите.

Уникалните напълно гладки микросфери са в основата на оптималната био съвместимост. Процесът на неоколагеногенеза при Ellansé е доказан с хистологичен и имуно хистохимичен анализ на кожна биопсия. След инжектирането му на животински модел 21 месеца след аплицирането, микросферите са все така налични, а колаген тип 3 се замества с по-едрия и по-стабилен колаген тип 1.

Карбоксиметилцелулозата има отличен профил на безопасност и е била използвана в дермални филъри, в оралната и лицево-челюстна хирургия в продължение на няколко десетилетия по целия свят. Карбоксиметилцелулозата се използува също и в редица други продукти, сертифицирани от Европейския съюз  и от Американската агенция по храните и лекарствата, в козметичната и фармацевтичната промишленост. Поликапролактонът и Карбоксиметилцелулозата са материали, които се елиминират напълно от организма след желаната продължителност на ефекта.

 

Използваме бисквитки, за да осигурим качеството на уебсайта ни.
Използваме бисквитки, за да осигурим качеството на уебсайта ни.