ХИАЛУРОНОВИ ФИЛЪРИ

 ХИАЛУРОНОВИ ФИЛЪРИ

Хиалуронови филъри

Хиалуронова киселина за красива кожа.

Нормалната, здрава кожа съдържа няколко важни компонента които и помагат да бъде мека и свежа. Един от тези компоненти е хиалуроновата киселина. Тъи като на практика хиалуроновата киселина е натурална захар която се съдържа в живите клетки, тя помага на кожата да поддържа своя обем като привлича и задържа водата в съотношение хиляди пъти по голямо от собственото си тегло. С времето, слънчевата светлина, естествения процес на стареене и други фактори предизвикват намаляването на количеството хиалуронова киселина, това води до намаляване обема на кожата и появяването на линии и бръчки.

Посредством хиалуроновите филъри се постига временно възстановяване на загубената хиалуронова киселина в кожата. Инжектирана непосредствено под повърхността на кожата се постига заглаждане на нежеланите линии и бръчки.

НОВО в Клиника Ботев:

Хиалуронови филъри от най-висок клас: Revanesse

Revanesse е хиалуронова киселина от най-висок клас. Тя е създадена чрез най-новите технологии и представлява едно от най-високите постижения в съвременната Естетична Медицина. Формулата на Revanesse е с най-високо качество, напълно безопасна и предоставя дълготрайни резултати. Revanesse прави работата на лекарите удоволствие, поради лекото поставяне и кадифено усещане. Това води до оптимални резултати и удовлетворение на пациентите.

С какво Revanesse се отличава от останалите дермални филъри?

Незабавно и дълготрайно подобрение – Revanesse могат да бъдат използвани за запълване на бръчки, възстановяване на обема в някои части на лицето и за цялостно подобряване на кожата на лицето. Резултатите се виждат веднага, а благодарение на уникалната технология Thixofix, резултатите да дълготрайни и с времето се усвояват от тялото без странични ефекти.

Минимално инвазивна и лесна за изпълнение процедура – Процедурата по поставяне на Revanesse е бърза, лесна и неинвазивна. Възможно е да бъде извършена дори в рамките на 15 минути.

Безопасно и ефективно – В продуктите на Revanesse е вложена най-висока концентрация на хиалуронова киселина – ключов компонент, осигуряващ на кожата възможност да задържа вода и да остане хидратирана. Хиалуроновата киселина в Revanesse не се добива от животни и е специално за медицински цели. Revanesse са изцяло биоразградими и биосъвместими. Продуктите се усвояват и разграждат от тялото по естествен път.

Изглеждате естествени – Revanesse може да бъде използван за създаване на баланс и симетрия, за подчертваване или оформяне на определени черти, както и за създаване или възстановяване на обема на лицето. Гелът се интегрира в кожата по естествен начин.

Комфорт на пациента – Revanesse вече имат включен и Лидокаин, за допълнителен комфорт при поставянето.

Минимално време за възстановяване – Пациентите могат почти веднага да се върнат към ежедневните си задължения.

Обратим ефект – Ако има случай, при който пациентът не е доволен от резултатите, ефектът може веднага да бъде анулиран, просто с употребата на ензим hyaluronidase.

Наши пациентки, снимани преди и веднага след процедурата:

SONY DSC SONY DSC

Времето за възстановяване е сведено до минимум. Можете още 2 часа след отминаване на ефекта от упойката да се върнете към нормалния си начин на живот.

SONY DSC  SONY DSC

Цена: 400лв. за един милилитър, 700лв. за два милилитра.

Ако се интересувате от дермални филъри, обадете ни се на 052 63 47 55 или 0896 753 752 за повече информация и насрочване на консултация.

Заповядайте! Ще ви накараме да се усмихвате!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Използваме бисквитки, за да осигурим качеството на уебсайта ни.
Използваме бисквитки, за да осигурим качеството на уебсайта ни.