Металокерамични корони и мостове

Пациентка, млада красива майка, на която и предстоят изключително много поводи за широки усмивки, гледайки израстването на своето малко съкровище. Но тази така широка усмивка не присъства нито в ежедневието, нито на специални поводи, винаги е скрита зад нежна ръка.

klinichen-sluchai-28-predi

Наличието на множество кариеси и оцветени пломби във фронталната област на горна и долна челюст налага препарация и обличане в металокерамични корони и мостове. Екстрахирани са зъбите, които не подлежат на лечение. Част от дъвкателните зъби, които бяха силно разрушени, но все пак подлежащи на лечение бяха пролекувани кореновите им канали и изработени пинлеи (щифтове ), за да се възстанови загубената зъбна тъкан.

Изчаквайки раните да заздравеят, костта да се възстанови, пациентката е с временни зъби. Това и предостави възможност да участва в избиране на форма, цвят, дължина на постоянните металокерамични конструкции.

klinichen-sluchai-28-sled-01

Сега това красиво момиче не спира да публикува снимки с широки усмивки. Ние и пожелаваме, тази красива усмивка никога да не слиза от нейното лице.

klinichen-sluchai-28-sled-02

Използваме бисквитки, за да осигурим качеството на уебсайта ни.
Използваме бисквитки, за да осигурим качеството на уебсайта ни.