Ето какви услуги предлагаме

Разполагаме с всичко необходимо, за да не търсите друга клиника.

Естетична стоматология

Естетични възстановявания с използването на CAD/CAM технология. Тя осигурява 100% прецизно 3D компютърно сканиране и изработка на изцяло керамични фасети, лети пломби, кепета, коронки, частични коронки, мостове

Терапия

Лечение на кариес Зъбният кариес е едно от най-често срещаните заболявания, от което страдат над 95% от хората. Той засяга първо зъбния емайл и постепенно разрушава зъбите. Ако не се лекува навреме, заболяването прогресира.

Ортопедия

Ортопедични манипулации – възстановяване чрез фасети, коронки, мостови конструкции, протези Изработване на металокерамика с благородни и неблагороди метали.

Хирургия

Орална хирургична намеса се налага при различни видове проблеми като екстракция на зъби и борба с усложненията при тях.

Имплантология

Импланти Алфа-био в продължение на повече от 25 години е лидер в разработването, производството и маркетинга на импланти, протетични елементи, биоматериал и др.

Детска стоматология

Неглижирането на проблемите на денталното здраве в детството, най-често води до драстичното му влошаване в млада и зряла възраст. Оралното здраве е част от общото здраве на човека.

Рентгенови снимки

Показва общ изглед на челюстите, зъбите, синусите, назалната област и темпоромандибуларните стави. Откриват се ретинирали или допълнителни зъби, болестни състояния на зъбите и други.

Ортодонт

Ортодонтията е клон на стоматологията, който засяга растежа и развитието на лицето, челюстите и зъбите.Ортодонтията се занимава с изучаването и лечението на неправилната захапка

Филъри и ботокс

Процедура за подобряване на видимите признаци на остаряването на лицето изразяващи се в динамични бръчки по челото, между веждите, около очите (пачи крак), носа, устата и в областта на шията.

Ще Ви накараме да се усмихнете!

СТОТИЦИ

ДОВОЛНИ

ПАЦИЕНТА

От малчугани до възрастни, те ни препоръчват. Запишете си час и ни позволете да се погрижим за Вас.