Ултразвукова четка за зъби Philips Sonicare DiamondClean

 Ултразвукова четка за зъби Philips Sonicare DiamondClean

philips-promo
Революция в грижата за здравето на устната кухина

По-бели, по-здрави зъби за цял живот

Най-добрата избелваща електрическа четка за зъби Philips Sonicare

 • 5 режима
 • 2 глави за четка
 • Зареждаща чаша
 • USB зарядно устройство за пътуване

philips-diamond-clean


 • Премахнете до 7 пъти повече плака с DiamondClean

  Премахнете до 7 пъти повече плака с DiamondCleanГлавата за четка с щракване DiamondClean за трайно свежо чувство. Благодарение на нейните гъвкави косъмчета получавате задълбочено, но въпреки това нежно почистване на места, които са трудно достъпни, и премахване на плака, което е до 7 пъти по-добро от това на ръчна четка за зъби.

 

 • По бяла усмивка само за 1 седмица с глава за четка DiamondClean

  По бяла усмивка само за 1 седмица с нашата глава за четка DiamondCleanНашата глава за четка с щракване DiamondClean за нежно, но ефективно премахване на повърхностни петна. Гъсто разположените централни косъмчетата за отстраняване на петна работят ефективно, за да направят вашата усмивка 2 пъти по-бяла само за 7 дни.*

 

 • Подобрява здравето на венците само за 2 седмици

  Подобрява здравето на венците само за 2 седмициБлагодарение на оптималното почистване от DiamondClean, вашите венци стават по-здрави за две седмици. Отстранявайки до Xx повече плака по линията на венците, отколкото с ръчна четка за зъби, вие получавате вашата най-здрава усмивка.

 

 • Избирайте между 5 режима, включително Polish и Sensitive

  Избирайте между 5 режима, включително Polish и SensitiveС DiamondClean получавате освежаващо почистване всеки ден. Нашите 5 режима покриват всички ваши грижи по миенето на зъбите; режим Clean – за изключително всекидневно почистване, Gum Care – за нежен масаж на венците, Polish – за по-блестяща усмивка, Sensitive – за нежно, но ефективно почистване на чувствителни венци, и White – идеалният режим за отстраняване на повърхностни петна.

 • Калъф за пътуване със зареждане с USB и зареждаща чаша

  Калъф за пътуване със зареждане с USB и зареждаща чашаЛуксозният USB калъф за пътуване служи и като зарядно устройство, за да позволява употреба на всяко едно място. Поставете четката за зъби в калъфа и го свържете към лаптоп или включете в контакт. Също така включва дръжка за глава на четка за допълнителна хигиена по време на пътуване. А по време на зареждане у дома елегантната ни чаша за зареждане се съчетава стилно с вашата баня и може да се използва също като чаша за изплакване след почистване. Просто поставете четката в чашата. Насладете се на две седмици редовна употреба само с едно пълно зареждане.

 • Уникална технология ви предлага мощно и нежно почистване

  Нашата уникална технология ви предлага мощно и нежно почистванеМощните звукови вибрации разбиват пастата ви за зъби на балони за отстраняване на плака и ги избутват дълбоко между зъбите и линията на венците. В същото време по вашите зъби преминават 31 000 нежни и ефективни движения на четката. Само за две минути получавате почистване за период от един месец с ръчна четка за зъби.

 • Таймери, които насърчават 2 пълни минути почистване

  Таймери, които насърчават 2 пълни минути почистванеНеобходими са само 2 минути за цялостно почистване на вашите зъби. Нашият QuadPacer ви уведомява, когато сте преминали оптималното количество време за всяка част от устата ви, докато нашият Smartimer сигнализира, когато общото ви време свърши. Заедно те ви помагат да достигнете препоръчителното време за почистване всеки път.

 • Заоблена с цел по лесно почистване на труднодостъпни места

  Заоблена с цел по лесно почистване на труднодостъпни местаУникалната форма на дръжката на четката за зъби DiamondClean в комбинация с нашите глави означава, че дори и скритите места, като например кътниците, биват почиствани изцяло.

 

 

 • Лесна програма за започване изгражда вашия Philips Sonicare режим

  Лесна програма за започване изгражда вашия Philips Sonicare режимЗапочването на нова дейност може да изисква известен период за привикване. Нашата програма за лесно започване ви дава възможност за постепенно, нежно увеличаване на мощността на почистване за първите 14 пъти използване на вашата нова четка.

 

 • Безопасно и нежно за нуждите на вашето орално здраве

  Безопасно и нежно за нуждите на вашето орално здравеКаквито и специфични нужди да имате, може да сте уверени в безопасното почистване с DiamondClean. Нашата звукова технология е съвместима за използване с брекети, пломби, корони и фасети и дори може да се използва за всекидневното лекуване на заболяване на венците.

 

Ултразвукова четка DiamondClean е с отстъпка от цената за всички пациенти на клиниката.

 

Използваме бисквитки, за да осигурим качеството на уебсайта ни.
Използваме бисквитки, за да осигурим качеството на уебсайта ни.